Szekeres Viktor

Eredeti szereplőkkel folytatódhat a Tudom, mit tettél tavaly nyáron

A Sikoly feltámasztásának nagy sikere megihlette a Sony stúdiót is.

A Sikoly, valamint a Halloween nagy sikere megmutatta, hogy mekkora igény van horror franchise-ok olyan feltámasztására, melyek az eredeti szériák folytatásaként is értelmezhetőek, és ugye ezt a trendet lovagolta meg például a Creed és a Top Gun: Maverick is hatalmas sikerrel. Ezúttal egy horrorszéria, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron (I Know What You Did Last Summer) kaphat ilyen folytatást.

A Deadline értesülései szerint az új részt Jennifer Kaytin Robinson rendezné és visszatérne rá Jennifer Love Hewitt és Freddie Prinze Jr. is, akik már bólintottak a koncepcióra, és részükről most már csak a tárgyalások lezárása van hátra. A forgatókönyvet Leah McKendrick írja.

Mint ismeretes az eredeti Tudom, mit tettél tavaly nyáron 1997-ben Sarah Michelle Gellar, Jennifer Love Hewitt, Ryan Phillippe és Freddie Prinze, Jr. főszereplésével aratott nagy sikert (125 millió dollár bevétel világszerte), hogy 1998-ban a túlélők visszatérjenek egy folytatásra, a Még mindig tudom, hogy mit tettél tavaly nyáronra (I Still Know What You Did Last Summer). Ezt követően 2006-ban még készült egy szigorúan csak videós megjelenésre szánt harmadik rész is, az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron (I'll Always Know What You Did Last Summer), de abban már új színészek szerepeltek.

Érdekesség, hogy még 2014-ben volt szó arról, hogy rebootot kap a filmsorozat. Akkor a Sony Pictures tervezte azt, hogy újraindítja moziban népszerű tinihorror-szériát. Más kérdés, hogy a filmre jobban illett az adaptáció megjelölés, hiszen a készítők szándéka az volt, hogy visszanyúljanak az 1997-es film alapanyagáig, Lois Duncan 1973-as regényéig. A filmterv forgatókönyvét az a Mike Flanagan írta, aki az Oculust készítette. Ebből a projektből azonban végül nem lett semmi, a szkript a fejlesztési pokolban hamvadhatott el. Tavaly előtt pedig a Prime Video rukkolt elő egy 1 évadot megért tévésorozatos változattal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    még jó, hogy bele nem lépett, akarom mondani, ki nem nyírták mindet...