Szekeres Viktor

Hatalmas rekordot döntött a Fekete Párduc 2 a Disney+-on

Olyan sokat még nem néztek filmet a Disney+-on, mint a Wakanda Forevert.

A Fekete Párduc 2 jött, látott és győzött. A minap került bemutatásra a Marvel Studios filmje a Disney+-on, és a platform közleményében amellett, hogy méltatta az alkotás fogadtatását, adott némi információt is arról, hogy szerepelt. Ugyebár, ahogy az mindig le szoktuk írni, a streaming szolgáltatók teljesen titokban tartják a nézettségeiket, nem közölnek adatokat, mindössze a Netflix rukkol elő számokkal a megtekintett órák alapján, ami nagyon jó egyes sorozatok iránti (kezdeti) érdeklődés belövésére. Egy forrásból azonban mégiscsak lehet értesülni a kiemelkedő sikerekről, a platformok ugyanis előszeretettel emlegetik közleményeikben azt, amikor egy széria rekordot döntött.

És a Black Panther: Wakanda Forever rekordot döntött, ugyanis globálisan a legnézettebb Marvel-filmpremier volt, ha a bemutató első öt napján sorra kerülő megtekintéseket vesszük. Ez tehát azt jelenti, hogy a filmet nem csak a többi Marvel-mozi streaminges premierjénél nézték többet, de azt is, hogy az olyan filmek nyitányát is lepipálta, amik például a járványidőszak alatt a mozit kihagyva egyenesen streamingen debütáltak, vagy párhuzamos bemutatót kaptak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • zetortraktor #6
  " kb ugyanannyi embernek tetszik valami mint amennyinek nem."

  Ez elég nagy hülyeség. Sokkal több embernek tetszik valami, amennyinek nem. Mert általában, akiknek valami nem tetszene, azok eleve meg sem nézik. Teljesen evidens, hogy a legtöbb film esetében javarészt pozitív értékeléseket fogsz találni.

  De azt jól írod, hogy a mozi az szórakozás. A különbség az, hogy

  " Ha az ember kíváncsi valamire, megnézi. "

  Igen. Én úgy vagyok vele, hogy azt nézem meg, amiről úgy látom, hogy tetszene nekem. Nyilván én is nézhetnék mindenféle filmet, amit később szaroznék, de minek tegyem?

  Én nem a kenyeredet akarom elvenni, More power to you, ha beleállsz abba, hogy ha olyasmit csinálnak ami érdekel, azt mindenképp megnézed, csak tudod valahol elkeserítő és fura látni, hogy sokan írják, hogy "de rossz filmet láttam", "ez de szar film volt", "mostanság csak rossz filmekre veszek jegyet", miközben egymás után látom a rohadt jó filmeket (és pár olyat is, amik nem jönnek be), és nem értem, hogy mások miért a szart nézik.

  Erre írtam, hogy meg kell tudni állni azt, hogy az ember olyasmit megnézzen, ami _jó eséllyel_ nem tetszene neki. Nyilván, akinek nem a minőség számít, attól nem akarom ezt elvenni. Csak fura látni, hogy egy random hírhez odamegy az illető, hogy reklámozza, hogy milyen rosszul választ filmet.
 • MerlinW #5
  Nem tudom miről beszélsz. A Mozi szórakozás. Ha az ember kíváncsi valamire, megnézi. Aztán vagy örül a film végén vagy nem. Léteznek ízlések és szellemi igények, kb ugyanannyi embernek tetszik valami mint amennyinek nem. Annyi, hogy akinek tetszett, arról kevesebbet hallasz, hiszen online csak fikázunk, nem menő dicsérni valamit.

  Matrix 4 is szar lett szerintem, mégis elmentem, mert érdekelt. Az egész internet lehúzta. Mégis 5.7-en áll IMDB.-n, ami erősen átlagon felülinek számít.

  Te azért nem nézed meg mert nem érdekel. Az teljesen más. Ha érdekelne és megnéznéd, lehet hogy imádnád. De az hogy érdekel és azért nem nézed meg, mert mások azt mondják szar, az a te hülyeséged.
 • zetortraktor #4
  Nyilván az is koncepció, hogy az ember megnézi azt, ami szerinted gyenge, birka mód megeszik mindent, amit le akarnak nyomni a torkán - de van az az iskola, hogy az ember azt nézi meg, ami jó, illetve ami tetszeni fog neki. Okosan kell dönteni, nem zombiként.

  " Meg kell nézni, legyen saját véleményed."

  Igen. Ahhoz meg kell. De közel sem szükséges, hogy véleménye legyen valamiről. Neked sincs véleményed nagyon sok filmről. Nagyon sok zseniális 2022-es filmről sem. Mert nem nézted meg őket. És megvagy nélkülük.

  "ettől még lehet akinek tetszik."

  ööö, ezt nem értem. nagyon sokaknak tetszik. jóval több embernek, mint akinek nem. az rohadtul lényegtelen, hogy kinek hogy tetszik. az a fontos, hogy neked mi lesz róla a véleményed. az, aki nem tud informált döntést hozni, az nyilván megszívja. én meg nem nézem meg, így lehet tippelni, hogy ki járt jobban.
 • bunny #3
  Miért kéne megállni? Meg kell nézni, legyen saját véleményed. Amúgy szerintem is gyenge, de ettől még lehet akinek tetszik. Nem fizetsz többet se kevesebbet, akkor meg miért ne? Max lekapcsolod ha már unod - nálam ez egyre sűrűbben előfordul :)
 • zetortraktor #2
  Hát, ez az. Nem az a rekord, hogy sokaknak tetszett, hanem az, hogy sokan megnézték, mint te. Meg kell tudni állni a megnézést ilyenkor.
 • Kelta #1
  Pedig de gyenge film..