Szekeres Viktor

Gyűlnek A dumagép folytatásának szereplői

Alakul a Frasier rebootja.

Még 2021. elején írtunk arról, hogy végre valósággá válhat a Frasier 12. évada, amit már 2018-ban elkezdtek pedzegetni a Roseanne és a Will & Grace sikerén felbuzdulva, nemrég pedig a Paramount+ streaming platform úgy döntött, hogy berendeli a szériát. Az annak idején idehaza A dumagép címmel sugárzott sorozat folytatásának készítői Chris Harris és Joe Cristalli, a főszereplője pedig továbbra is Kelsey Grammer.

A nagy kérdés az volt, hogy a régi szereplők közül vissza fognak-e térni egyes színészek, de erre egyelőre még nem tudunk választ adni információ hiányában, az azonban biztos bizonyos karaktereket újra fogunk látni, bár mások alakításában - és itt főleg olyanokról van szó, akik az eredeti sorozatban gyerekek voltak. A sorozatban kiemelt szereplő lesz Anders Keith, Jess Salgueiro és Jack Cutmore-Scott - előbbi Davidet alakítja majd, Frasier unokaöccsét, Niles és Daphne fiát, utóbbi pedig Frasier fiát, Freddyt.

Mint ismert, a Frasier annak idején a Cheers spinoffjaként indult, és 11 szezonja alatt 37 Emmy-díjat hozott az NBC-nek, többek között zsinórban ötször választották meg a legjobb komédiának a sorozatot. 2004-ben, amikor véget ért a széria, Frasier karaktere elköltözött Seattle-ból Chicagóba, abban a reményben, hogy barátnője, a Laura Linney által alakított Charlotte ismét befogadja őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!