Szekeres Viktor

Jön a Rainbow Six-film

Folytatódik a Without a Remorse.

Chad Stahelski rendezésében a Paramount Pictures elkészíti a Tom Clancy-féle Rainbow Six adaptációját. A filmre vissza fog térni a Without a Remorse főszereplője, Michael B. Jordan, mint a CIA-s, korábbi Navy SEAL John Clark. De ezen kívül nem lehet tudni semmit a történetéről, mint ahogy azt sem, hogy mozis premiert terveznek-e.

A Tom Clancy-féle IP alapján készített "előzmény", a Bűntudat nélkül egy1994-es regény filmes adaptációja volt, amit Tayor Sheridan és Will Staples írt és Stefano Sollima rendezett. Az eredetileg hetvenes években, a vietnami háború idején játszódó történet főhőse először Willem Dafoe alakításában bukkant fel a Végveszélyben című Clancy-adaptációban, míg A rettegés arénájában Liev Schreiber személyesítette meg őt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    A könyvhöz a filmnek semmi köze. Kreáltak más karaktereket, átírták az egész sztorit... Clancy nem járult hozzá a megfilmesítéshez, amíg élt, de a halála után az örökösök azonnal eladták a jogot. Sheridan eléggé "hit or miss" típusú forgatókönyvíró. Vagy baromi jót vagy baromi szart ír.
    És a könyv tényleg vietnám idején játszódik.
  • hawkie22 #1
    Most akkor vagy egy másik regényt olvastam, de emlékeim szerint nem a vietnámi háború idején játszódik. De javítsatok ki, ha tévednék, mert akkor elolvasom megint. Mondjuk a film és a regény köszönöviszonyban sem volt egymással. A regény sokkal, de sokkal jobb volt. Ha a R6-film is olyan szar lesz, mint a Büntudat nélkül volt, akkor kösz, de kösz nem. A regény nagyon fasza volt és a belöle készült elsö két játék is, aztán a játéksorozat elkezdett az árkád vonal felé elmozdulni, ma már nagyon nem az, mint ami anno a regényben megjelent.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.01.18. 20:57:42