Szekeres Viktor

A Reddit-közönség egyre jobban érdeklődik a Micimackós horror iránt

Még több moziban és még tovább lesz látható a Micimackós horror.

Amikor nyáron a teljesen érdektelen teaser után végre teljes előzetest kapott a Winnie the Pooh: Blood and Honey, azt írtuk, hogy nemsokára megjelenik DVD-n és VOD formátumban a film. Azonban miután a net felkapta a címet, és miután a bohócmaszkos horror, az ultraerőszakos és nagyon olcsó Terrifier 2 elég komolyat tarolt a mozikban, a gyártó úgy döntött, hogy a Micimackós horrornak is ad egy esélyt, így mozis bemutatót kap - és ezért nem volt látható eddig sehol.

Most pedig a Fathom Events bejelentette, hogy a Winnie the Pooh: Blood and Honey nem csak pár napig, hanem 9 napig lesz látható moziban - ugyebár még mindig egy nullköltségvetéses alkotásról van szó, többre akkor lesz lehetőség, ha valóban nagyot durran a végeredmény. Amerikában így február 15-e és 23-a között lehet majd megnézni a filmet több, mint 1500 moziban Amerika-szerte, ami hatalmas számnak számít egy ilyen alkotás esetében. Mindezt Stuart Alson, az executive producer azzal magyarázta, hogy a YouTube-on és a Redditen hihetetlenül lelkes a film előzetesének fogadtatása, ráadásul a sajtó is a tenyerén hordozza azt a USA Todaytől a TMZ-ig.

A filmet nullfilmes Rhys Frake-Waterfield rendezte, aki a forgatókönyvírás feladatát is magára vállalta. A szereplők között Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Maria Taylor és Craig David Dowsett szerepel az IMDb-s stáblistán, azt pedig mondanunk sem kell, hogy magyar premier nem fenyeget minket, hacsak nem gondolja egy csatorna vagy egyéb platform azt, hogy a mesefigura nevével el lehet adni bármilyen horrort idehaza.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!