Szekeres Viktor

Új magyar scifi kapott előzetest

Ilyen lesz a 129.

A Romis Mozi forgalmazásában kerül februárban bemutatásra a 129 című magyar scifi Péter Noel rendezésében és írásában. A főbb szereplői Kálloy-Molnár Péter, Pikali Gerda, Szabó-Sipos Barnabás, Dér Zsolt, Mészáros András, Ostorházi Bernadett, Mayer Szonja, Molnár Piroska, Csuja Imre, Fekete Réka Thália, Törőcsik Franciska, Háda János, Egres Katinka. Íme az előzetese.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "2063-ban egy 129-es nevű katona (Dér Zsolt) megszökik a Medrocorp brit kutató-fejlesztő laborból. A cég üldözőbe veszi őt. A Medrocorp az egész világra kiterjeszti befolyását, és megfigyelik az embereket. Jelentős biológiai és technikai fejlesztésekkel rendelkeznek, mint például klónozott végtagok, szervek, vagy robotok, repülő autók és drónok. A katona nem emlékszik semmire, és miközben a cég üldözi őt, megpróbálja kideríteni a múltját."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ntom #4
    Sosem értettem a zs-kateg sci-fikben/horrorokban (asylum?), hogy ugyanezzel a nekifeszüléssel miért nem csinálnak olyan filmet, ahol az effektek pár másodpercben szerepelnek csak, de ott a+ minőségben, és ehelyett inkább a forgatókönyv viszi el a pálmát. Ötlet van, egy rakás noname, de jó író fillérekért odaadná a filmesítés jogát egy kis reklámért cserébe.
    Így viszont már trailer alapján a franc se kíváncsi rá, süt róla, hogy gagyi...
  • Ender Wiggin #1
    Pirx rebootot!