Szekeres Viktor

Az új Dungeons & Dragons-plakát jobb lett, mint az előző

Még egy szereplőkkel teli plakátot kapott a D&D-film.

A jövőre érkező D&D-film főbb szerepeiben Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head és Hugh Grant lesz látható, és a legújabb plakát alapján már az is dekódolható, hogy milyen típusú kalandorokat fognak alakítani.

Mint ismert, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves lett a címe a mozifilmnek, melyet a Paramount Pictures gyárt, és mely premierjének amerikai időpontja a korábban bejelentett március harmadika helyett április lesz, ami továbbra sem a nyári blockbuster időszak. A D&D: HAT-ot Jonathan Goldstein és John Francis Daley rendezte, akik amellett, hogy a teljesen vállalható Vakációt és a zseniális Éjszakai játékot rendezték, még olyan filmeket is írtak, mint például a Pókember: Hazatérés, és ezen kívül a The Flash-mozifilmen is dolgoztak íróként).


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #2
    A trailer alapján nem tűnik rossznak. És D&D-sebb, mint az előző D&D film (a Bruce Payne, Jeremy Irons-féle). Már csak azért is, mert D&D-ben (Forgotten Realms) a tolvaj a kedvenc kasztom, és ebben pont ilyesmik vannak, meg van benne mimic. :D
  • Traumazero #1
    Könyörgöm ne a plakát legyen jó hanem a FILM !