Szekeres Viktor

Nemsokára indul a TV2 sztárparádés napi sorozata

Januárban elindul a Hazatalálsz.

A Hazatalálszról már nyáron elkezdtek szállingózni a hírek, októberben pedig kiderült, hogy a Nova TV-s Pure Love adaptációjáról van szó, melynek szereplői: Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid, Jaskó Bálint, Nagy-Kálózy Eszter, Esztergályos Cecília, Csapó Virág, Ábel Anita, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi, valamint Jordán Tamás, Pindroch Csaba, Kamarás Iván és Kárász Zénó lesznek. Most pedig azt jelentette be a csatorna, hogy a premier időpontja január 23-a lesz. A csatorna közleménye szerint "a sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat", amiben az az érdekes, hogy annak idején a Drága örökösök kapcsán az RTL különlegességként éppen az épített díszletet, a díszletfalut emelte ki, hiszen valós helyszíneken más sorozatok is forognak, bár való igaz, hogy napi széria esetében inkább előbbi volt a jellemző.

A történetről a következőt közölték: "Tamás (Hajmási Dávid) és nővére, Brigitta (Réti Adrienn) egy autóbalesetben elveszítették szüleiket, ezért állami gondozásba kerültek. Szomorú, árvaházi sorsukban osztozott a Tamással egyidős Rajmund (Jaskó Bálint), akit születésekor hagytak a gyermekotthon kapuja előtt, minden információ nélkül a családjáról. Rajmund mindig is féltékeny volt Tamásra és Brigittára, mert ott volt köztük a testvéri szeretet és támogatta, segítette őket a város leggazdagabb özvegye, Edit.
Tamás a gyermekotthon elhagyása után a fővárosba, Budapestre költözött. Elvégezte a Rendőrtiszti Főiskolát, fiatalon megnősült és született egy kislánya, Mesi (Mátyássy Kála). Élete drámai fordulatot vesz, amikor munkája révén korrupciós ügybe keveredik, felfüggesztik és vizsgálat indul ellene, így teljesen elveszti az egzisztenciáját.
Rajmund élete teljesen másként alakult, mint Tamásé. A gyermekotthonban eltöltött évek után javító-nevelőintézetbe kerül egy komolyabb kamaszcsíny miatt. Innen egy nincstelen, dühös, a világnak s önmagának is bizonyítani akaró, emiatt ambíciókkal teli fiatalember kerül ki. Rajmund éles eszű, leleményes, ennek köszönhetően az alvilágban is gyorsan bizonyította rátermettségét és annyi pénzt keresett, hogy pazar életmódot folytasson. Nem riadt meg semmitől, korábban bordélyházat üzemeltetett, vagyona jelentős része innen származik.
Kissé megtörten, de becsületét mindvégig megőrizve, Tamás visszatér a szülővárosába, Farkasligetre, egy szerény kis házikóba, amit a gazdag özvegy, Edit (Csapó Virág) ajánlott fel korábban neki és a nővérének. A teljes egzisztenciális összeomlás és munkája elvesztése után Tamás elfogadja Farkasliget egyetlen állásajánlatát: szemétszállító lesz. A férfi megbékél sorsával, hogy egyedül, de szeretetben neveli kislányát, Mesit. Hazatérésekor, már a vonatút során megpillantják egymást Virággal (Törőcsik Franciska).
Virág és Tamás kapcsolata látszólag reménytelen a tagadhatatlan vonzalom ellenére. Virág Rajmundhoz készül éppen feleségül menni, aki ambiciózus tervével immár a társadalmi ranglétrán is feljebb készül lépni. Nem elég, hogy legalizálta a vagyonát, most egy nagyobb dobásra, egy komolyabb befektetésre készül, amihez az alpolgármester támogatását is igyekszik magáénak tudni.
Tamás és Virág egyre közelebb kerülnek egymáshoz, azonban újabb és újabb akadályokkal kell szembe nézniük. Rajmund mindent megtesz, hogy Tamást végleg elűzze a városból, Virágot pedig a családjával tartja sakkban. Csakis az igazság napvilágra kerülése állíthatja meg a rohamosan közelgő tragédiák láncolatát. Habár minden és mindenki ellene van, de Tamás mégis mindent megtesz, hogy fény derüljön az igazságra, így válik azzá, ami mindig is volt, egy valódi hőssé."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!