Szekeres Viktor

Hadik: új magyar történelmi film kapott előzetest

Megérkezett a Hadik első előzetese.

Újabb, a Nemzeti Filmintézet támogatásával készített film kapott előzetest. A márciusban bemutatni tervezett Hadik Szikora János rendezésében és Dyga Zsombor technikai rendezésében készült, a története 1757-ben játszódik, és a vakmerő huszártábornok, Hadik András berlini portyájának történetét meséli el.


A film címszerepében Trill Zsoltot láthatjuk, további szereplők: Horváth Lili (Mária Terézia), Szalma Tamás (Babochay), Molnár Áron (Gvadányi), Szabó Győző (Ried), Derzsi János (Mihály, Hadik tisztiszolgája), Reviczky Gábor (Thun mester), Gáspár Sándor (Káplán), Forgács Péter (Ujváry ezredes), Kovács Lajos (Kecskeméthy ezredes), Mucsi Zoltán (Horniák), Lábodi Ádám (Serbelloni) és Tordy Géza (Károlyi).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Avagy írd le azt, hogy nem nézel magyar filmeket anélkül, hogy azt írnád, hogy nem nézel magyar filmeket.

    Konkrétan a függetlenek elég jól villannak, hulladék kategóriás jóval kevesebb van, mint nem NFI-s agyotámogatott film, arról nem is beszélve, hogy a "csili költséges" filmek nagyja még nem is látható.
  • lac coo #1
    Andy idejében azt hittem lesz valami a magyar filmből, jó irányban indult is el ...de mára a falnak ment ...hulladék-hulladék hátán, csilli költségen sok szemét ....Néha valami kis független villan azért, persze !