Szekeres Viktor

Még mindig a Loki a legnézettebb Marvel-sorozat

A Lokit az újabb próbálkozások sem taszították le az élről.

Még tavasszal sajtónyilvános prezentációt tartott a Disney a hirdetők előtt, többek között kereskedelmi csatornája, az ABC őszi műsorrendjét ismertetendő, valamint azért is, hogy a Disney+-ra Amerikában ősszel bevezetésre kerülő reklámokkal megtámogatott, így természetesen jóval olcsóbb előfizetői csomagról is tájékoztatást nyújtsanak. És ennek keretében mondta el a Disney-főnök, hogy az eddigi Marvel-szériák közül a legnézettebb a Loki volt. Azóta is sor került természetesen Marveles premierekre, több szkriptelt és nem szkriptelt széria is érkezett, azonban ezek egyike sem tudta letaszítani a trónról Tom Hiddlestont.

Az efféle információinak azért is örülhetünk, mert legalább némi kapaszkodót nyújt, hiszen a Disney+ semmilyen nézettségi adatot nem tesz közzé, épp ezért a legtöbb streaming platformhoz hasonlóan a rajta futó alkotások sikerével kapcsolatosan nem is lehet semmilyen megbízható információink, mindössze a Nielsen pár ezres mintán végzett amerikai mérése szolgáltat pár infómorzsát, de a társaság adatai nem elég, hogy csak tévékészülékeket mérnek, de a Disney+ Amerikán kívüli felhasználóinak a szokásairól sem számolnak be, és azok majdnem 70%-át teszik ki az összesnek.

Ahogy arra számítani lehetett, a Disney+ természetesen egy második évadra visszahozza a Lokit, melyre nem csak a főhőst alakító Tom Hiddleston fog visszatérni, hanem mind egy szálig azok az állandó szereplők, akik az első szezonban is feltűntek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!