Szekeres Viktor

18+: Előzetest kapott az Amazon legjobb fantasy sorozata

Nemsokára folytatódik a Vox Machina legendája.

Eléggé rágyúrt az Amazon streaming platformja, a Prime Video a fantasykre, jó pár közönségkedvenc készült a műfajból, de az IMDb-s osztályzatok alapján a legkedveltebb még mindig A Vox Machina legendája (The Legend of Vox Machina) 2. évad, melynek nemsokára megérkezik a második szezonja. Az előzetesből az is kiderül, hogy január 20-án.


A Critical Role című szerepjátékos websorozat animációs spinoffja természetesen magyarul is elérhető, középpontjában pár másodrangú, iszákos kalandozó van, akiknek a könnyű pénz és az olcsó sör fontosabb, mint a nemes tettek, de miután szülővárosukkal történik valami rossz, úgy döntenek, hogy meg kell menteniük a birodalmukat ijesztő szörnyektől és sötét mágikus erőktől, és eközben csalódba forrnak.

Érdekesség, hogy a széria sokáig 9/10-es osztályzat fölött állt az IMDb-n az özönszerű rajongói szavazatoknak köszönhetően, mely értékelés ugyan kiegyenlítődött, de ez is jelezte azt, hogy a tömjénezés rengeteg, az alapokat nem ismerő nézőt is mobilizált, akiknek köszönhetően a nézőtábor is jóval nagyobbra duzzadt, még akkor is, ha az újonnan érkezők körében vegyes volt a fogadtatás. Nem meglepő módon az Amazon nemrég bejelentette a széria harmadik szezonját is, hiszen eleve két évados berendelést kapott a sorozat, így a második etap kapcsán ilyesmire nem volt szükség.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!