Szekeres Viktor

A John Wick 3. és 4. része között játszódik az univerzum új filmje

Újabb infókat tudtunk meg a Ballerináról.

Keanu Reeves elárulta, hogy a Ballerina története a John Wick 3 és 4 között játszódik majd. A John Wick-filmek, valamint a Ballerina között között a kapocs igazából a stílus, valamint a közös univerzum lenne - az univerzumépítés manapság nagyon divatos, ezt nyilván nem kell részleteznünk. A The Hollywood Reporter pár éve arról számolt be, hogy a Ballerina afféle Nikita-szerű film lenne, melynek középpontjában egy fiatal bérgyilkosnő lenne, aki bosszút esküszik azok ellen, akik végeztek családjával.

A Lionsgate stúdió alkotásának szkriptjét Shay Hatten írta, aki pár éve még csak feltörekvő fiatal író volt, ma azonban már maga mögött tudhatja az Army of The Dead, az Army of Thieves, valamint a John Wick 3. és 4. részének is a forgatókönyvét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Nem sok különbség van, de a mi világunkban nem létezik ilyen szálloda vagy John Wick, a John Wick világában pedig nem létezik Keanu Reeves, stb. A Pókember is a jelenkori Földön játszódik.
  • lammaer #1
    A john wick az mitől univerzum?

    Tudtommal a jelenkori földön játszódik, nincs benne semmi jelentős különbség a való világhoz képest. Ilyen alapon minden film egy "univerzumot" definiál akkor....