Szekeres Viktor

Magyarul beszél az új Transformers-mozifilm előzetese

Ilyen lesz a Transformers: A fenevadak kora.

Magyar előzetest is kapott a Transformers: A fenevadak kora (Transformer: Rise of The Beasts), mely természetesen ugyanolyan jó lett, mint az eredeti nyelvű, ez nem az a film, amit a nézők feltétlenül az eredeti színészek, esetleg a lények szinkronhangjai miatt fognak eredetiben megnézni, kivéve, ha nagyon keményvonalas rajongókról van szó.


A filmhez egyelőre csak egy nagyon rövid hivatalos szinopszis lett kiadva: "A mozinézőket a 90-es évekbe röpíti, egy világkörüli kalandba az Autobotokkal, miközben behozza a Transzformerek egy teljesen új fajtáját – a Maximálokat – az Autobotok és az Álcák harcába.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ellaberin #2
  Na azt hittem ezt egyszer már elfokozták az unalomig, de nem. Persze felcseperedett egy újbb generáció, akiknek új színészekkel meg robot-generációval lesz minden vicc új.
  (Sajnos) ez van - ötlet meg semmi.
 • wraithLord #1
  Látom, a magyar szinkron készítőit nem zavarja, hogy ezek több tonnás fémrobotok, és nem emberek. Az eredeti hangnál picit kevertek a színészek hangján, hogy gépiesebb, fémesebb, öblösebb stb. legyen. Nem nagyon, csak annyira, hogy ne legyen zavaró, de elhidd, hogy a robotok beszélnek, és nem valaki rámondja. :D

  Btw. nem is tudtam, hogy van robotkingkong. :D
  Utoljára szerkesztette: wraithLord, 2022.12.03. 21:43:51