Szekeres Viktor

Újabb magyar kötelező magyar film - itt az Átjáróház teljes előzetese

Megjött az Átjáróház-trailer.

Nem lehet azt mondani, hogy ne sikerült volna figyelemfelkeltőre az Átjáróház új előzetese, kérdés, hogy Madarász Isti új filmjére ezúttal jegyet fognak-e váltani a fiatalok, vagy mint a hasonlóan biztató Hurok esetében, nem lesz túl sikeres a mozis forgalmazás? Az InterCom forgalmazásában december 8-án bemutatásra kerülő fantasy komédiát Veres Attila által írta, főszereplői Rujder Vivien, Bárnai Péter, Kulka János, Árpa Attila, Dobó Kata, Galla Miklós és Kútvölgyi Erzsébet.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Sokan mondják, hogy az igazi szerelem a síron túl is kitart, de kevesen hiszik el. És igazuk van: a szerelem addig tart, amíg az élet. Pár ritka kivételtől eltekintve.
Krisztián (Bárnai Péter) vagány és laza srác, aki egy nála is furcsább nagynénikéjével (Kútvölgyi Erzsébet) kettesben él, és végre szerzett magának állást: egy hullaház portása lett. És halál szerelmes – volna. De a kiszemelt csaj (Rujder Vivien) az első találkozásuk után nem sokkal mint ügyfél bukkan fel nála: mármint egy buszbalesetet követően hozzák a fagyasztóba.
Csakhogy a szerelmes szív akkor is harcra kész, ha már nem dobog. Krisztián és Ági – bár egy világ választja el őket – nem nyugszik békében. És szerencsére a hullaház nem olyan csendes hely, mint kívülről látszik: éjszakánként bőven történnek olyan csodák, amelyeknek köszönhetően a fiatalok is újra találkozhatnak. Egyedül talán nem boldogulnának, de a segítségükre van pár jó szándékú és jó humorú tetem, egy nagyvárosi boszorkány és a saját harcias, a megváltoztathatatlanba sem belenyugvó lelkesedésük. Szükségük is lesz rá: mert a halál nem tréfál, és egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem nagyon lelkesedő szellemlény (Kulka János), mindent elkövet, hogy véget vessen a bontakozó románcnak.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Nos valamelyik streamre kellett volna feltolni, bár lehet a moziban is sikeres lesz.