Szekeres Viktor

Elindult az RTL fizetős streaming szolgáltatása

Már van RTL+.

A MEME szervezésében idén is megrendezésre kerül a hazai televíziós iparág legnagyobb éves seregszemléje, a Big Picture. Ezen az egyik legjelentősebb bejelentés az volt, hogy az RTL belép a streaming-piacra és saját streamingszolgáltatást indít RTL+ néven. Nos, ez ma megtörtént, már mindenki fizethet 1990 forintot havonta, miután eltapsolta az alanyi jogon járó ingyenes hónapját.

A csatorna közleménye szerint ez az első előfizetéses, reklámmentes hazai streaming platform, amelynek célja, hogy helyi tartalmat kínáljon az előfizetőknek. 12 hónap alatt 12 exkluzív produkció érkezik majd a felületre. Ma debütált a Zámbó Jimmy életét és halálát feldolgozó sorozat, A Király, az On The Spot 11. következő évada, a Lengyel Tamás és Rujder Vivien főszereplésével készült A Nagy Fehér Főnök, és a Ki vagy te című szókimondó sorozat is, de megérkezett a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő új szezonjának premierje, Alföldi Róbert portréműsora, a Főszerepben, valamint az Amit tudni akarsz című szórakoztató-ismeretterjesztő dokumentum-sorozat, melynek felnőtteknek szóló első évada mindent elmond a szexről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    És még fizessek 2ezret egy RTL minőségért? Hogy is mondta Hofi: Ló..szt, mama!

    (Gondolom idővel minden műsoruk - a reklámokon kívül - ide szándékszik kerülni. Sajnos akkor a tevekettyó is társai közé kerül : a be se programozott csatornákhoz.)