Szekeres Viktor

John Wick 4: az év egyik legjobb előzetese?

Új előzetest kapott a JW4.

Miután az első nyári videó a John Wick 4-hez csak teaser volt, ami nem csak látványos snitteket hozott, hanem pár új szereplőt is bemutatott (hogy a végén egy 2023-as premierdátummal sokkolja a filmre várókat és a Keanu Reeves-rajongókat), bőven maradt anyag a teljesebb trailerre, és szerencsére a marketingesek nem okoztak csalódást.


A John Wick: Chapter 4-t Franciaországban, Németországban és Japánban forgatták, és a visszatérő színészek mellett szerepelni fog benne Scott Adkins, Shamier Anderson, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Hiroyuki Sanada és Rina Sawayama is. Belőlük bőven kapunk a trailerben, így nem nagyon lehet hiányérzetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #2
    Nincs semmi bajom a hulyesegekkel, de egy filmnek illik megteremtenie a hangulatot, hogy felfuggesszem a ketkedesemet. A John Wick filmeknek az elson kivul nem nagyon sikerult ez. Mindent baromsagot - legyen az orult akcio vagy a teljesen hagymazas szupermaffia hattertortenet sivatagban elo bunozo kiralyokkal - kikacsintas nelkul, teljesen fapofaval probalnak csinalni es szamomra ez sokat elvesz az elvezetbol.
  • Kelta #1
    Borzalmas hülyeség halmaz volt már az előző 3 film is, vicces ahogy odaszaladgálnak hozzá és fejlövés :)
    Wick egyedül megnyerhetné az Ukrán háborút, csak sok töltényt adjanak neki :)
    Utoljára szerkesztette: Kelta, 2022.11.10. 23:59:03