Szekeres Viktor

Megzuhant az érdeklődés a Black Adam iránt

Nem a Black Adam fogja az érdeklődési rekordot megdönteni.

Ahogy arra számítani lehetett, a viszonylagos első hetes kirohanást követően a Black Adam amerikai bevételei megzuhantak. Ezen a pénteken a nyitópéntekhez képest 72%-kal kevesebb bevételt regisztráltak a mozikban, ami 7,5 millió dollárt jelent, ami nagyján 26 millió dolláros második hétvégét jelez előre, ez pedig összességében 60%-os zuhanás lenne a nyitó hétvégéhez képest, ami nagyjából az Eternals tavalyi csökkenése (62%) szintjén van. Ezzel a film másfél hét alatt 110 milliós amerikai bevételnél tartana.

A film hivatalos szinopszisa a következő: "5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, és rögtön örök fogságba vetették, egy különleges lény kiszabadul a sírja börtönéből.
Black Adam (Dwayne Johnson) visszatér a világba. És nagyon dühös.
De ez a világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint élünk, más gépeket használunk, másban hiszünk.
Ő azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni – és továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy az igazság az, amit ő annak hisz. Nagyon sajátos véleménye van róla, hogy mi igazságos és mi nem az: de szinte legyőzhetetlen erővel áll ki mellette.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!