Szekeres Viktor

Új SIlent Hill-film készül

Újabb játékadaptációt folytathatnak a moziban.

A tegnapi Silent Hill Transmission keretében a Konami bejelentette, hogy új SIlent Hill-filmen dolgozik, sőt, konkrétan a Return to Silent Hill forgatása is elkezdődött - eddig tehát elég jól titkolták az előkészületeket. A filmet az a Christophe Gans rendezi, aki a 2006-os változatot is dirigálta.

A Konami-prezentáció során egyébként több, a filmhez készített vázlatot is megmutattak, így a rajongók láthatták, hogy nagyjából milyen filmnek képzelték el a Return to Silent Hillt. Gans pedig kitért arra, hogy a legjobb SH-történetekre akarnak koncentrálni, vagyis a Silent Hill 2-re, amiből arra lehet következtetni, hogy erre a játékra fog támaszkodni a film.


A 2006-os Silent Hill - A halott város viszonylag korrekt fogadtatásban részesült, nem voltak rá jellemzők a kirívóan pozitív vagy negatív vélemények, és összességében a közönséget is érdekelte, bár annyira nem, hogy folytatódjon a széria. Az 50 milliós költségvetésből készített alkotás Amerikában 47 millió dollárig jutott el, míg a világ többi részén 54 millióig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!