Szekeres Viktor

A Star Trek: Picard zárásának új előzetese

Új videót adtak ki nemrég az STP-hez.

A legnépszerűbb Star Trek-sorozat, a Star Trek: Picard jövő év elején kezdi meg a harmadik szezonját, egyben a hattyúdalát is. Az eleve három szezonosra tervezett történet a Paramount+-on látható Amerikában, azonban a globális jogokat a Prime Video szerezte meg, ami azt jelenti, hogy mi is az Amazon szolgáltatóján követhetjük a széria, amihez a következő új promóciós videó érkezett nemrég.


Nem lehet azt mondani, hogy a Paramount+ ne akarna a rajongók kedvében járni a Star Trek-sorozataival. Hiszen nem elég, hogy a Star Trek: Picard-ban visszahozták a népszerű címszereplőt az ST-univerzumban és természetesen alakítóját Patrick Stewartot, de korábban már Jonathan Frakes, Marina Sirtis és Brent Spiner, valamint Whoopi Goldberg is szerepelt a sorozatban, mint egykori The Next Generationös karaktere, Riker, Troi, Data és Guinan, a Voyageres Jery Ryanről (Seven of Nine) nem is beszélve. Most pedig LeVar Burton (Geordi La Forge), Gates McFadden (Beverly Crusher) és Michael Dorn (Worf) is tiszteletét fogja tenni, és jelenlétük nem csupán cameókra fog korlátozódni. Arról nem is beszélve, hogy a Star Trek: Strange New Worlds a fiatal Kirkkel is találkozhattunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • wraithLord #4
  Ha az eredeti színészeknek nem tetszene, akkor nem jönnének vissza miatta, szerintem nincs szükségük rá, különösen Patrick Stewartnak nincs. Mondjuk még csak az első szezont láttam, az nem volt rossz szerintem.
 • Renata100 #3
  Ne etesd már! :(
 • kalapos01 #2
  Csak a szokásos, a korszellemnek megfelelő érzékenykedés a kommentekben, nyafogás, sírás-rívás, panasz, a "nekem így nem jó, nekem úgy nem jó" nyomor.
 • Ender Wiggin #1
  mivel az TNG utolsó dupla epizódjában megmutatták mi történik a csapat tagjaival a jövőben, ez a förmedvény teljesen értelmetlen alázása az eredeti sorozatnak és a karaktereinek. ahogy az egész picard is az. szégyen.