Szekeres Viktor

SPOILER: Kiszivárgott a Black Adam stáblistás jelenete, itt a videó

Kiderült, hogy mi van a Black Adam stáblistája alatt.

Elég komoly Black Adam-spoiler került fel a netre, ugyanis az elővetítések egyikének stáblistáját rögzítették mobilkészülékre, és kiderült, hogy ki is tér vissza pár másodpercre a DC univerzumba. Értelemszerűen mindenki saját felelősségére nézze meg a képsorokat, melyeket teljesen reménytelenül próbálnak irtani a netről. Bár mindez természetesen semmit sem lő a filmből.


A Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, valamint Sarah Shahi, Marwan Kenzari, James Cusati-Moyer, Bodhi Sabongui, Mo Amer és Uli Latukefu főszereplésével készített filmet Otto Binder és C.C. Beck karaktere alapján Jaume Collet-Serra rendezte Rory Haines és Sohrab Noshiryani forgatókönyvéből. A premierre novemberben kerül sor.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Az a durva, hogy vannak emberek, akik konkrétan azon sérülnek be, ha van valaki, aki képes valaminek felhőtlenül örülni. Gondolj bele. Meglátja, hogy valakik örülnek, és nem melegség tölti el a szívét, hanem megvetés.
  • hawkie22 #2
    Mert Henry Cavill jó volt Superman-ként (azt, hogy a filmek milyenek lettek, ne firtassuk, lehet róla sokáig vitatkozni) és a rajongóknak ez tetszik, mert elörevetít minimum egy Black Adam vs. Superman filmet vagy akár másmilyen sztorit, amiben a két karakter megküzd vagy egymással vagy egymás mellett.

    Ezek szerint te nem vagy ennyire rajongó. Más viszont örül ennek. Ennyi. Nem kell többet belelátni a tapsolásba és üvöltözésbe. Ne felejtsük el azt se, hogy USA-ban történt valszeg a filmrészlet felvétele, ahol azért sokkal de sokkal nagyobb hagyománya és hype-ja van a képregényeknek, mint az európai földrészen. Mi az USA-hoz képest még gyerekcipöben járunk képregények terén.
  • repvez #1
    miért kell ezért üvöltözni és tapsolni ?