Szekeres Viktor

Előzetest kapott a Star Trek: Discovery 5. évad

Nemsokára folytatódik az STD.

A héten kerül megrendezésre a New York Comic Con, mely a san diegói Comic Con után az év egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye. Az elnevezésével ellentétben, miképp utóbbinak, ennek sem csak a képregények állnak a középpontjában, hiszen a többi, hasonló összejövetelre rímelve, ezen is kiemelt jelenlétre tettek szerint az elmúlt években a filmek és a tévésorozatok. A sorozatok között természetesen a képregény-adaptációk és a zsáneralkotások kerülnek általában kiemelésre. Utóbbiak közül a Star Trek kifejezetten komoly jelenléttel képviseltette magát.


Fent az 5. évad előzetese látható. A szezont 2023-ban fogják bemutatni a Paramount+-on, és sajnos itthon már az előző évad sem volt látható, hiszen a platform visszavásárolta a Netflixtől a globális jogokat, ami azt jelenti, hogy idehaza csak a SkyShowtime-on lesz látható a széria, ha az végre elindul pár hónap múlva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ingarian #7
    A főszereplő egy borzalom, állandóan könnyben úszik a szeme, Mégis milyen kapitány az ilyen? Saru sokkal inkább kapitány alkat volt.
  • wraithLord #6
    Nem azzal van a baj, hogy nem Star Trek, csak simán nem jó. Igaz, ezt az első évad első fele alapján mondom, tovább nem tudtam nézni.
    Vicces, hogy több évadot kap, mint az Enterprise, pedig az nem volt rossz. És ezt úgy mondom, hogy akkor is tetszett, amikor kijött, nem csak a mostani sorozatok fényében mondom, hogy mégis jó volt az. :D Mint pl. A Star Wars prequelek (ep. 1-2) a sequelekhez képest (ep. 8-9). :D
    (Pedig eddig minden régi ST sorozatot láttam legalább 2x, de inkább 3x, kivéve a TOS-t, azt csak egyszer, mert túl régi, és a többi sorozatban ugyanaz (is) benne van, csak jobban.)
  • zetortraktor #4
    Nem ismerhed túl jól a Star Treket. Így első látásra egy csomó mindenben hasonlít. Konkrétan azonnal meg lehet mondani, hogy ez egy Star Trek-sorozat. Nyilván az mondja meg, aki tudja, hogy mi az a Star Trek.
  • BrockSamson #3
    Nem lenne ezzel a sorozattal annyi baj, ha nem lenne rajta a Star Trek cimke, mert arra nyomokban sem hasonlit.
  • Ellaberin #2
    Ha SGT Universe-t végig bírtad nézni érdemest tovább próbálkozni. Nehezen indul be valóban, de később egészen élvezetes lesz.

    A cikkhez meg, hogy köszönöm. Én még úgy voltam vele a harmadik évaddal be is fejezték. Uh. ideje lesz körül néznem a virágboltok polcain. ;P
  • quatlander #1
    Fanatikusan Start Trek és Stargate sorozat/film rajongó vagyok, de ezt a Discovery-t nem bírtam tovább nézni kb. a harmadik résztől.