Szekeres Viktor

Sztárparádés film lesz komoly bukta

Nem lesz első nekifutásra sikeres az Amsterdam.

Hiába a sztárparádé (Mike Myers, Christian Bale, Michael Shannon, Chris Rock, Zoe Saldana, Alessandro Nivola, Timothy Olyphant, Michael B. Jordan, Andrea Riseborough, Margot Robbie, Rami Malek, Matthias Schoenaerts, Anya taylor-joy, Robert De Niro, John David Washington), az új David O. Russell-film, az Amsterdam nem érdekelte különösebben az amerikai közönsége, csak 2,6 millió dolláros bevételt produkált nyitónapján, ami 7 milliós, igen gyenge hétvégét jelez előre a 80 milliós produkciónak.

Ilyenkor, mint más O. Russell-filmek esetében persze előfordulhat, hogy a jó szájhagyománynak köszönhetően a kezdeti lanyha érdeklődés hájpba vált át, azonban erre most igen csekély az esély azok után, hogy az első napos nézőket szondázó értékelések alapján összeállított CinemaScore mindössze B lett, így jó eséllyel inkább gyorsan kiég a film. Az Amsterdamot újonc társa, a Lyle Lyle Crocodile című animáció is lepipálta, mely 3,5 milliós péntekével 12-13 milliós hétvége elé néz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Ekkora szereposztáshoz már nem is kell forgatókönyv...Vagy várjuk csak , lehet nem is volt és ez az oka a gyengélkedésnek...Bár ha jobban belegondolok ez nem szokta zavarni az amerikai nézőket.
    Meg van: Mike Myers lesz az oka! :P