Szekeres Viktor

Keanu Reeves kiszállt a tévésorozatából

Mégsem fog sorozatozni Keanu Reeves.

Augusztusban lett hivatalosan is berendelve a The Devil in The White City című Hulu-sorozat, aminek úgy volt, hogy nem más lesz a főszereplője, mint Keanu Reeves. A széria Erik Larson könyve, Az Ördög a Fehér Városban alapján készül, és érdekessége, hogy executive producerei között Martin Scorsese és Leonardo DiCaprio is ott van, hiszen utóbbi már több, mint tíz éve megvette az adaptációs jogokat. A napokban azonban kiderül, hogy mégsem fogjuk Reeves-t látni benne, ugyanis a színész kiszállt a produkcióból. A döntés okai nem ismertek.

A könyv hazai kiadásának a fülszövege a következő: "Az 1893-as év fordulópont volt Amerika számára: Chicago, ez az akkor még csak feltörekvő város olyan világkiállítást rendezett, amely felülmúlta a híres párizsit, és biztosította Amerika helyét a világban; ráadásul felbukkant az első dokumentált amerikai sorozatgyilkos, H. H. Holmes. Ez a lenyűgöző bestseller a világkiállítás megrendezésének viharos és eseménydús történetét meséli el, melyhez elválaszthatatlanul hozzáforrt az ördögien ravasz és pokolian kíméletlen Holmes tevékenykedése. Olvashatunk az 1890-es évek chicagói és amerikai építészetéről, hihetetlen sikerekről és drámai sorsokról, az eszmék harcáról a profit és a bürokrácia ellen, valamint egy olyan gyilkosról, akinek tettei emberek millióit sokkolták.
Az alapos kutatást és lebilincselő történetszövést kombinálva Larson könyve a történelem felfedezését kínálja a legjobb regények izgalmával.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)