Szekeres Viktor

Előzetest kapott az Amber Heard/Johnny Depp-film

Már el is készült a film a Depp/Heard-tárgyalásról.

Miközben a legtöbb netező a nagy felhajtást látva ügyet sem vetett rá, a legfanatikusabb bulvárrajongók kedvenc nyári csemegéje volt John Depp és Amber Heard tárgyalása, melyről természetesen el is készült az első filmes feldolgozás. A film premierjére a Tubi streaming szolgáltatón fog sor kerülni, azt a független MarVista Entertainment gyártja, és már meg is érkezett az előzetese.


A Hot Take: The Depp/Heard Trial főszereplője Mark Hapka, mint Johnny Depp, valamint Megan Davis, mint Amber Heard, a sztárok ügyvédjeit pedig Melissa Marty és Mary Carrig alakítja. A filmet Guy Nicolucci írta és Sara Lohman rendezte. A hazai premierről természetesen még nincs semmilyen információ.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Nem hiszem, hogy bárkit is érdekelne, hogy ki a győztes. Mármint hol érint minket? Akinek több pénze van, nyilván. Arra végképp nem hiszem, hogy bárki itthon kíváncsi lenne ki felé húznak, hiszen ilyen filmet sem fognak sosem megnézni.
  • Ender Wiggin #3
    Na jó, de most Depp tűnik győztesnek. Aztán esetleg a fellebbezés hatására újra tárgyalóterem vagy egyéb komplikációk, akkor mi van? Sorozat lesz? Logikusabb lett volna kivárni azt a stádiumot, mikor már nincs helye egyéb jogorvoslatnak.

    Arra kíváncsi leszek, hogy a készítők ki felé húznak...
  • kalapos01 #2
    Majd arról is lesz film, gondolom. A múlt már nem változik, a tárgyalás már lement.
  • Ender Wiggin #1
    Kicsit túl korai ez a projekt, nem? Még mindig vannak utózöngék, fellebbezés stb.