Szekeres Viktor

Újabb Marvel-sorozat kaphat 2. évadot?

Lehet, hogy lesz Ms. Marvel második szezon?

Még nem lehet tudni, hogy a Disney+ bekér-e egy folytatást a meglepően jól sikerült Ms. Marvel című sorozatához, mely egy új szuperhőst vezetett fel, de az biztos, hogy a készítők szeretnének csinálni, hiszen a sorozatban rendező Adil El Arbi és Bilall Fallah egy Instagram posztjában konkrétan fel is teszi a kérdést, hogy ki áll készen a folytatásra?


Mivel új karakterről van szó, ahogy arra számítani lehetett, a sorozat nem döntött rekordokat (ha nem így lett volna, akkor a Disney+ minden bizonnyal a premier másnapján bejelenti a folytatást), azonban a jelek szerint nem is teljesített alul annyira, hogy ne jöjjön szóba egy esetleges második évad. Ami már az is lehet, hogy be van rendelve (illetve előfordulhat, hogy már megszületett a sorozat megszüntetéséről is a döntés), hiszen a Disney ezeket a lépéseit nem szokta azonnal kommunikálni, olykor csak jókora késéssel teszi meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Kivéve, hogy a legtöbb eleve nem folytatásosnak van tervezve. Nem azért jön megint vagy 5-7 új sorozat, mert az a céljuk, hogy melléjük visszatérjen még ugyanennyi, és idővel 30 legyen egy évben. Lelövöm a poént, például a Secret Invasion, a War Machine vagy az Echo sem több évados lesz.

    Ez is egy stratégia, a Marvel nem normál tévésorozatokat csinál. Ezek olyanok, mintha filmek lennének, csak sokkal hosszabbak. Hangya kapott egy 2 órás bemutatót. Ms. Marvel vagy She-Hulk meg, tudom is én, aki néz, az tudja, 4 órásat? 6 órásat? Lehet, hogy egy ilyen sorozat hosszabb, mint 3 Hangya-film összesen. Szóval bőven van létjogosultságuk.
  • Sequoyah #1
    Szinte az osszes uj MCU sorozat karakter olyan rovid sorozatocskat kapott, hogy az semmire sem volt eleg. Szinte mind csak egy bemutatasa volt egy uj karakternek, szoval nincs letjogosultsaguk, hogy ha nem ternek vissza.
    Szoval vagy bukas volt a karakter es el is felejtik mert nem erdekli a nezoket, vagy kell hogy kapjon tovabbi szezonokat es/vagy filmet. Tobbseg az utobbiba tartozik.