Szekeres Viktor

Jól sült el a Quantum Leap visszatérése

Az amerikai NBC csatorna elégedett lehet a QL-lel.

Amerikában hétfő este 10 órakor bemutatásra került a Quantum Leap című régi-új sorozat az NBC csatornán, és a debütálás igen tisztességesnek mondható, a tévében, élőben 3,35 millióan nézték az epizódot, ami 0.47-es ratinget jelentett a kereskedelmi korosztályban. Minderre úgy került sor, hogy két konkurens csatornán is amerikai focimeccset adtak 10 milliós nézettséggel, a direkt konkurenciának számító NCIS: Hawai'i pedig bár 5,31 millió nézőt teljesített, de csak 0.40-es ratinget.

Az új Quantum Leap főszereplői Raymond Lee, Ernie Hudson, Caitlin Bassett, Nanrisa Lee, Mason Alexander Park. A sorozat egy 1989 és 1993 között 5 évadon át futott időutazós széria alapján készült, annak a folytatása. Az eredeti széria főhőse minden részben egy másik időbe, egy másik ember bőrébe került, hogy annak egy problémáját megoldva ismét utazhasson az időbe, azzal a feltett céllal, hogy egyszer hazajut.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Ender Wiggin #5
  Az egy szezon is záros határidőn belül lenne, nem kell ahhoz midseason kaszának lenni, hogy beégjen egy sorozat. Meglátjuk. Azt biztos tudod, hogy a sorozat, aminek a helyére került, ennél jobb számokkal nyitott (a nézői értékelések is sokkal jobbak), és mégis kukázták...
 • quatlander #4
  Scott Bakula elvinné még a hátán?
 • kalapos01 #3
  Azért több hozzáértést. Nyilván sok a laikus a neten, aki nem ért a témához, de ilyenkor tessék kérdezni, nem fitogtatni az ostobaságot. Eléggé ovis szint azt hinni, hogy ha valamit nagyon akar az ember, akkor azt hiszi, hogy valóra is válik. Mikor kaszálnak mostanság sorozatokat ezeken a csatornákon "záros határidőn belül"? Az NBC évek óta nem csinált ilyet.
 • Ender Wiggin #1
  Mibe, hogy kaszálják záros határidőn belül?