Szekeres Viktor

El fog készülni az élő szereplős Szárnyas fejvadász-sorozat

Az Amazonnak kell a Blade Runner.

Februárban írtunk arról, hogy tévésorozat formájában készülhet el a Blade Runner 2049 című mozifilm folytatása, a Blade Runner 2099, ugyanis az Amazon Studios elkezdte fejleszteni a Szárnyas fejvadász-univerzum következő darabját, természetesen Ridley Scott executive producerkedése mellett. A fejlesztés a jelek szerint sikerre zárult, ugyanis a Prime Video berendelte belőle a sorozatot.

A készítő Silka Luisa lesz, és lehet, hogy Scott rendezői feladatokat is vállalna a projektben, de mellette nem író executive producerként Michael Green is részt vesz a projektben, aki a mozifilmet írta. A sorozat további executive producerei Andrew Kosove, Broderick Johnson Ben Roberts, David W. Zucker, Clayton Krueger, Cynthia Yorkin, Frank Giustra, Isa Dick Hackett és Tom Spezialy lesz - utóbbi természetesen íróként is benne lesz a stábban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Celeborn #2
    Gondolom nem lesz benne. De nekem ez mindegy is. Ami fontosabb, hogy jó legyen. Én szeretem a scifiket, szeretem a cyberpunk-ot, de valahogy sose fogott meg az eredeti Szárnyas fejvadász, az új meg még annyira sem. A világa érdekes lenne és valószínűsítem, hogy a filmek sztorijával se lett volna gond, csak más rendezésben.
  • takysoft #1
    Na oszt Ryan Gosling lesz benne? :D