Szekeres Viktor

Előzetest kapott az HBO űrhajós sorozatának folytatása

Októberben visszatér az Avenue 5.

Hosszú, hosszú kihagyás után október tizedikén folytatja az HBO az Avenue 5 című komédiáját, amihez ki is adták az első előzetest. A sorozat főszereplője Hugh Laurie volt, mellette pedig még olyan színészeket láthattunk Armando Ianucci alkotásában, mint Zach Woods, Josh Gad, Rebecca Front, Nikki Amuka-Bird, Lenora Crichlow, Ethan Phillips és Suzy Nakamura.


Az HBO a következő leírást adta ki a minden bizonnyal ősszel folytatódó komédiához pár éve: "A széria alig 40 év múlva játszódik az Avenue 5 nevű űrhajó fedélzetén. A hajó a milliárdos Herman Judd tulajdona, aki egész márkát épített az űrturizmusra, beleértve szállodákat és fitneszklubokat. Munkatársai közé tartozik Matt Spencer, az ügyfélkapcsolatok vezetője, Rav Mulcair, a földi irányítóközpont főnöke, illetve Ryan Clark, az Avenue 5 kapitánya."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    "ki lehet a törzsközönség."

    grobs. Ender Wiggin..., ezekről tudom, hogy nézték, gondolom a hozzájuk hasonlók.

    ha engem kérdezel, akkor nagyjából azok ugranak a gagyikra, akik általában is inkább a gagyikat nézik.
  • Ender Wiggin #3
    Ez volt az első gondolatom nekem is. Bár az én jelzőm nem az lett volna, hogy "rossz", hanem hogy undorító. Csupa trágár, utálatos, arrogáns, ostoba szereplő. Nem tudom kinek készítik, ki lehet a törzsközönség. vagy inkább csak pénzmosás a stúdiótól...
  • grobs #2
    Annyira rossz volt az első szezon, hogy nem értem minek csináltak másodikat. Remélem összekapják, mert nagyon kellene scifi vígjáték.
  • Yodafon #1
    Ez a Hugh Laurie? Te szent streetsten meg se ismerem mar... :O