Szekeres Viktor

Itt a Marvel legújabb filmes szupercsapata

A Disney bemutatta a Thunderboltsot.

A hétvégén került megrendezésre a Kalifornia állambeli Anaheimben a hetedik D23 Expo, ami a Disney nagyszabású rendezvénye, melynek középpontjában egy ideje már nem csak a Disneylandes látványosságok állnak, hanem a Disney stúdió által gyártott és bemutatás előtt álló filmek, valamint sorozatok is, melyek többségéről exkluzív információkat kaphattak a látogatók és a sajtó. A stúdió természetesen a nagyobb brandjeire, a Star Warsra és a Marvelre, valamint a Pixarra koncentrált. A tervezett Marvel-filmek közül a Thunderbolts is kapott némi fókuszt, hiszen bemutatásra kerültek a csapat tagjai.

A film konkrét történetéről természetesen semmit sem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy pár gonosztevőről szól majd, akikre egy kormányküldetést bíznak. A gonosztevők pedig a következők: Valentina Allegra de Fontaine grófnő (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), Ghost (Hannah Jon-Kamen), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko), Yelena Belova/Black Widow (Florence Pugh), The Winter Soldier (Sebastian Stan).

A filmet Jake Schreier rendezi, a szkriptet Eric Pearson írta. A rendező, akinek a koncepciója teljesen lenyűgözte a vezetőket, korábban Kanye West és Kendrick Lamar-klipeket készített, majd a Robot & Frankkel robbant be a filmesek közé, később pedig a Paper Townst készítette el, most pedig a Beef című Netflix-sorozaton dolgozik..

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!