Újabb várt scifi sorozat kapott előzetest

Megérkezett A periféria első előzetese.

2018-ban derült ki, hogy az Amazon tévésorozatot tervez készíteni a Neurománc írójának, William Gibsonnak A periféria (The Peripheral) című regényéből. Nos, Scott B. Smith készítő szériája végre teljesen elkészült, és a lenti teaser kíséretében bejelentésre került, hogy október 21-én fog debütálni a Prime Video platformon Jonathan Nolan és Lisa Joy executive producerkedése mellett. A széria női főszereplője Chloe Grace-Moretz lesz, a férfi pedig Jack Reynor .


Gibson könyve itthon A periféria címmel jelent meg, íme a hivatalos fülszövege, ha valaki a sorozat várható tartalmára kíváncsi: "Flynne Fisher az országút szélén tengeti életét a közeljövő Amerikájában, ahol az illegális drogfőzésen kívül már alig akad munka. Korábban sokat keresett harci felderítőként egy online shooterben, de ezekről a játékokról le kellett mondania. Mégis egy brutális gyilkosság szemtanúja lesz, amikor kivételesen helyettesíti a bátyját virtuális biztonsági őrként.
Wilf Netherton a hivatása szerint jelentős befolyással rendelkező publicista, aki az egyik ügyfele testvérének haláláról értesül egy olyan társadalomban, ahol belenyúlni a múltba csupán egy hobbi a sok közül. Hetven évvel később, egy lassú apokalipszist elszenvedő Londonban él, ahol a dolgok egyelőre még bíztatóak a vagyonosok számára. Igaz, a szegények legtöbbje már nem él. Flynne és Wilf találkozni fognak egymással. Időutazással, szellemekkel, harci drónokkal, bérgyilkos robotokkal és kleptokratákkal teli történetük során a nő világa teljesen és visszavonhatatlanul meg fog változni, a férfié pedig szembesül azzal, hogy a múltat átírni rendkívül veszélyes.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • inkvisitor #1
    A szegények legtöbbje már nem él. Ami alapján a vagyonosok alsó rétege lesz az új szegény...