Szekeres Viktor

Folytatódik az Észbontók

Ismét lesz Észbontók a VIASAT3-on.

A VIASAT3 továbbra sem mond le egyik legsikeresebb saját gyártású műsoráról, az év második felében vissza fog térni ismét a képernyőre az Észbontók. Ez már a 11. évad lesz a celebes vetélkedőből, és a műsorvezető egy évad kihagyása után ismét Kovács Áron lesz. Az új részek jelen állás szerint novemberben fognak érkezni.

A csatorna hazai fejlesztésű "műveletlenségi vetélkedőjében" a hírességeknek játékosként azt kell kitalálnia, hogy bizonyos egyszerűnek tűnő kérdésekre a csatorna által castingolt statiszták tudnak-e válaszolni. A játék ismét napi sugárzásban lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #4
    Van, csak az a full fórum felől. A cikk alá még nem sikerült beszerkeszteni ki tudja mióta A win bill + . is megy ? Áhh az nem.
    Utoljára szerkesztette: Ellaberin, 2022.09.09. 22:36:54
  • Ellaberin #3
    Nos igen, Kiss Ádámnál néha a vendégei viccesebbek voltak és hamarabb csaták le a poén, mint ő. Kifejezettem száraz és unalmas volt vele.
    Érdekes módon Kovács Áron lazán hozott olyan "értelmiségi" többélű poénokat is, amit figyelni kellett. Kifejezetten szórakoztatóvá tudta tenni a műsort anélkül, hogy sárba gyalázta volna a pellengérre állított szereplőket.

    Megvallom az első időkben nem hittem el, hogy nem statiszták ülnek be hülyét játszani - és néha még most is azt érzem, hogy az egyikük "adja alájuk a lovat" -, de néha azt a tudatlanságot, alapszintű műveletlenséget nem lehet megjátszani. És már szégyenlem magam, hogy kiröhögöm őket, mert valahol nagyon nagy baj, hogy ilyen műveletlen embereket össze lehet szedni és már tíz + éve beültetni a dobozba saját magukból hülyét csinálni. (Visszatérők is vannak, így jó pénz kereseti lehetőséget sejtet a részükre.)
  • Yodafon #2
    de jo h az sg forum motor meg 2022 -ben se tamogatja a windowsos emojikat :D
    ???????
  • Yodafon #1
    O anyam... ???