Szekeres Viktor

Fura módon 18+-os horror uralja az amerikai mozis listákat

A hétvége legnézettebb filmje Amerikában A meghívás volt.

Amerikában olyan lassú volt az előző hétvége, hogy mi is csak az új George Miller-film hasasáról számoltunk be, de bármennyire is hátrányos helyzetű hétvégéről volt szó, azért a legnézettebb film, a vakok közötti király említést érdemel. Főleg, hogy a The Invitation, azaz A meghívás nem viccel, itthon a horror 18-as karikát kapott, odakint pedig 6,8 millió dollárral húzta be a hétvégi koronát a Bullet Train előtt, ami a negyedik hetében 5,6 milliós hétvégi számokat hozott.

A Nathalie Emmanuel, Thomas Doherty, Stephanie Corneliusssen és Hugh Skinner főszerpelésével készített, kifejezetten korrektül sikerült film hivatalos szinopszisa a következő: "Kit ne tenne boldoggá, ha megtudja, eddig ismeretlen rokonságában angol arisztokraták is vannak. A gyönyörű és magányos Evie örömét az teszi teljessé, hogy látszólag az új rokonok is nagyon örülnek neki, sőt, mivel kastélyukban esküvőre készülnek, meghívják a lányt.
De a vendégség elég furcsa. Kissé hátborzongató. Az ódon kastélynak van pár szobája, amelynek sosem nyílik ki az ajtaja. Valami történt itt nemrégen, amiről senki sem beszél. Vagy az a valami nagyon régen történt? Miért tűnnek el egymás után a cselédlányok? És ami a legfurcsább: bár mindenki esküvőről beszél, Evie még nem találkozott a menyasszonnyal. És miért bámulja őt minden vendég éhes tekintettel?
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!