Szekeres Viktor

Túl a 6 milliárd dolláron a Jurassic-franchise

A Jurassic World 3 is nagy siker.

Nem meglepő módon a hétvégén a Jurassic World Dominion átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, amivel a hat filmes Jurassic-franchise bevételei már a 6 milliárd dollárt is meghaladták globálisan. A film 615,7 millió dolláros bevételével nemzetközi bevétel tekintetében lekörözte a James Bond 25-öt, amivel a járványidőszak harmadik legsikeresebb filmjévé lépett elő.

Az itthon június 9-én bemutatásra került Jurassic World: Világuralom hivatalos szinopszisa a következő (benne az 5 milliárdos kitétel már idejét múlt lett): "A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.
Idén nyáron tanúi lehetünk az eddig 5 milliárd dollárt hozó Jurassic-korszak nagyszabású lezárásának, melyben a két generáció most először egyesül. Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!