Szekeres Viktor

One Piece: vége a forgatásnak

Véget ért a One Piece forgatása.

A filmesek nem csak a forgatáskezdéseket próbálják meg manapság promóciós célokra felhasználni, hanem a forgatások befejezéseit is, hiszen ez remek apropóként szolgál arra, hogy a közösségi oldalakra különféle képeket posztoljanak. A One Piece sem volt kivétel, több stábtag is tett fel boldog képeket az Instagramra, sőt, még a búcsúbuli itallapjának a kinézete is kiszivárgott. Ezt a képet például Taz Skylar posztolta.


A sorozat készítője Steven Maeda, valamint Matt Owens. Benne Iñaki Godoy lesz Monkey D. Luffy, Mackenyu lesz Roronoa Zoro, Emily Rudd lesz Nami, Jacob Romero Gibson lesz Usopp, Taz Skylar pedig Sanji szerepét kapta meg. Mellettük Peter Gadiot fogja alakítani Shanks karakterét, és Morgan Davies, Ilia Isorelýs Paulino, Aidan Scott, Jeff Ward, McKinley Belcher III és Vincent Regan is csatlakozott a szerepelőkhöz, mint Koby, Alvida, Helmeppo, Buggy, Arlong és Garp.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Miért ne tanultak volna? Alapvetés, hogy tanultak, és azok fényében készítették el. (Nyilván nem az a tanulás, hogy "ne csinálj ilyet" hanem az, hogy "csinálj jót" vagy "csináld másképp" - szerencsére a most készülő kábé 10 élőszerepős animeadaptáció ezt szűrte le.)

  • takysoft #1
    Ők a szereplők? Ez valami amerikai izé? Megint? Egy anime-ből?

    Nem tanultak a Dragon Ball vagy a Avatar csúfos bukásából (pedig az avatar nem is japán...)