Szekeres Viktor

Több Batgirl-vetítést is tartanak

Legalább a stábtagok látták az HBO Max filmjét.

Aki figyelte az elmúlt hetek, hónapok híreit, az olvashatta, hogy milyen komoly lépéseket hajt végre a Discoveryvel egyesülő Warner, hogy 3 milliárd dollárt megspóroljon. Az egyik leglátványosabb itthonról (ami költségvonzata kapcsán minden bizonnyal elhanyagolható volt) az HBO Max európai projektjeinek leépítése volt, ami nem csak a fejlesztés és a készítés alatt álló filmek, sorozatok és nemszkriptelt alkotások lefújását jelentette, hanem azt is, hogy sok európai HBO Max Original, mint A besúgó, törlésre került a platformról. A legnagyobb port azonban a platform már leforgatott filmjeinek, a Batgirlnek és a Scoob!-nak a dobozba rakása volt, amivel dollártízmilliókat spórolt a cég.

Mindez azt is jelenti, hogy jó eséllyel egyik filmet sem láthatjuk, míg valaki elő nem kaparja őket, hiszen a Warner nem próbálja eladni más platformra, azonban mégis vannak olyanok az egyszeri tesztvetítés közönségének tagjain kívül, akik megnézhették a végeredményt, vagy legalábbis azt, ami eddig elkészült. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis ún. temetési vetítéseket tartanak a filmből a Warner Bros. stúdiókomplexumában a stábtagoknak, azok képviselőinek, valamint a stúdió vezetőinek. Az egyik ilyenre tegnap került sort.

A film rendezői elmondásuk szerint egyébként nem rendelkeznek a filmmel fizikai formában, mint annak idején Zack Snyder, aki a Warnertől úgy sétált ki 2017-ben, hogy a laptopján rajta volt a Justice League 4 órás nyersvágása, azonban egyes források szerint, bár a filmet konkrétan széfbe zárják, lehetnek olyan közreműködők, akiknek az adattárolóján megvan az eddig elkészült anyag. Más források azt is elmondták, hogy a Warner meglehet, hogy fizikailag meg is fogja semmisíteni saját példányát a filmből, hogy így demonstrálva az adóhatóság felé, hogy soha, semmilyen bevételt nem akar realizálni a filmből, vagyis az adóleírásnak így megmarad a jogalapja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!