Szekeres Viktor

Menekülnek a filmek az Avatar 2 elől?

Később jön a Shazam 2.

A Discoveryvel egyesült Warner eléggé tumultuózus heteket tudhat maga mögött, hiszen nyáron elég komoly döntéseket hoztak spórolás céljából, mely kifejezetten komolyan érintette utóbbi streaming szolgáltatását, az HBO Maxot. A jelek szerint a Warner mozis stúdióját, a Warner Bros.-ot is elérte pár komolyabb döntés, bár ezek egyelőre csak a programtervezetet érintik. Az Aquaman 2 fél éves csúszásáról már beszámolunk korábban, de egy másik képregényfilm, a Shazam folytatása is elvesztette eddigi premierdátumát.

A DC-filmet, mely Shazam! Fury of the Gods címen fut, eredetileg december 21-én mutatta volna be a Warner Bros. az amerikai mozikban, nagyjából akkor, amikor az Avatar 2 is megérkezik, azonban végül március 17-e lett a premierdátuma, éppen az Aquaman 2 korábbi időpontja. Melyben természetesen bízhat a stúdió, hiszen idén akkor tájt került moziba a legújabb Denevérember-film, ami hatalmas sikernek bizonyult.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #1
    Ez van amikor mindenki ki akarja sajátítani a karácsonyi szezont. De nem olyan nagy kár egyikért sem. Valszeg még az Avatár 2-re se váltok jegyet, nem ér annyit az előzetesek alapján. Tipikusan második résznek tűnik, még nagyobb, még több, még, még ,még a sztori meg ugyan az. De még a halottak is csak be lesznek zsúfolva mind a pártos, mind az ellenfelek feltámadnak így vagy úgy......szóval nem.