Szekeres Viktor

Az HBO Max lelőtte a Batman-sorozatot is

Nem lesz semmi Denevérember tévésorozatából.

2020. tavaszán jelentett be a WarnerMedia egy új Denevéremberes animációs sorozatot, mely az HBO Max és a Cartoon Network műsorára érkezett volna az akkori tervek szerint Batman: Caped Crusader címmel. Az elég nagy hájpot kapó széria már két éve készült, azonban most a Warner Discovery bejelentette, hogy a karcsúsítási törekvések eredményeképp (mely elég komoly elbocsátási hullámmal, projektek leállításával, valamint az HBO Max felületéről több tucat film és sorozat eltávolításával járt) mégsem tartanak igényt a szériára.

A sorozat a tervek szerint a mitológia teljes újragondolása lett volna a kezdetektől Bruce Timm készítésében, és J.J. Abrams, valamint Matt Reeves executive producerkedése mellett. A gyártó a WB Animation volt eredetileg, azonban most a gyártó megpróbálja máshova eladni a projektet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    Mert neki az a célja, hogy eredeti karakterek jöjjenek. Értem. Ezt felírtam. Jó tudni.

    Egyébként meg mi ez a hiszti? A kettő egyszerre talán nem megy? Tudom, hogy manapság divatos mindenen érzékenykedni, de Ilyesmin elég fura kiborulni. Ott van egy csomó új karakter, ha kell. Ott a Ten Year Old Tom. Az Infinity Train. Ott a Close Enough. Ha már animációk kellenek. És még sok másik. Nyilván mindet megnézted, de akkor nemsokára jön a Scavenger Reigns például. Tele új karakterrel. Akinek meg ismert arc kell, az várja a Batwheelst.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2022.08.24. 07:40:47
  • Ender Wiggin #1
    Igaza van Zaslovnak. A faszba már az újragondolásokkal. Írjanak új kerektereket magunknak ezek az idióták, ne a régiekkel szarakodjanak állandóan.