Szekeres Viktor

Filmet készítenek a Days Gone című játékból

Days Gone-film készül.

A PlayStation Studios tovább folytatja a videójátékok filmes adaptációit, és az egyik következő projektjük a Deadline értesölései szerint a 2019-es nyílt világos zombijáték, a Days Gone lehet. A tervek szerint a főhős Deacon St. John karakterét Sam Heughan alakíthatná, akit évek óta láthatunk az Outlander című szériában, a forgatókönyvet pedig Sheldon Turner írja. Rendezője természetesen még nincs a tervezett filmnek.

A játék hivatalos szinopszisa a következő: "A Days Gone ugyan egy ismerős alaphelyzetre épül, hiszen két évvel a zombiapokalipszis kezdetet után vesszük fel főhősünk, Deacon St. John történetének fonalát, viszont ezúttal közel sem a védtelenekért kiálló hős szerepét vesszük majd fel. St. John ugyanis Sordródóként, egyfajta vándor fejvadászként és zsoldosként tengeti napjait, miután céltalannak ítéli saját létét. A régmúltra már csupán halványan emlékeztető világban ugyanis újra meg kell találnia életének értelmét, ami a korábbi tragédiák és veszteségek után elveszteni látszik. Deacon mellett sok más túlélő történetét ismerhetjük meg a Days Gone-ban, a középpontban azokkal az érzésekkel, amik emberré tesznek: elszántság, veszteség, őrület, árulás, barátság, megbánás, szeretet és remény."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Vanek úr #1
    Valahogy megértem, mert a játék története (szerintem) igen jó volt. Én is gondolkodtam rajta már, hogy milyen lett volna filmen.
    Ugyanakkor viszont ez hátrány is, hiszen ha a játékot viszik vászonra, akkor az azt ismerőknek már nem lesz újdonság (a játékot nem ismerőket meg kérdés, mennyire tudják bevonzani); ha viszont 'új' történettel csinálják meg, akkor meg oda lesz a Days Gone alapja, és fordulatos története (vagyis az már nem 'DG' lesz). Mindenesetre kíváncsi vagyok, mi lesz belőle. Egyelőre reménykedek...