Szekeres Viktor

A Russo-testvérek rendezik az Eletronikus államot

A The Gray Man rendezői maradnak a Netflixnél.

A The Gray Man hatalmas siker a Netflixen, minden idők 4. legnézettebb saját filmje lesz a szolgáltatónak, így nem meglepő, ha továbbra is együtt akarnak dolgozni a Russo-testvérekkel, akiknek a következő rendezése a The Electric State lesz, ami Simon Stålenhag jövőképén és festményalbumán alapul. Az Elektronikus állam főszereplői Millie Bobby Brown és Chris Pratt, valamint Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Jason Alexander, Brian Cox és Jenny Slate lesznek.

Az itthon is megjelent könyv fülszövege a következő: "1997-ben egy elszökött tinédzser a sárga játékrobotjával nyugat felé tart egy különös Amerikában. A vidéket hatalmas harci drónok romjai és a hanyatlásnak indult fejlett fogyasztói társadalom szemete szennyezi. Ahogy az autójukkal a kontinens szélére érnek, egy olyan világ tárul eléjük, amiben mintha a civilizáció hosszú küzdelem után megadta volna magát. Miben reménykedhetnek?
A svéd Simon Stalenhag az utóbbi évek egyik legfelkapottabb és legnépszerűbb digitális művésze. Eredeti és különleges látásmódja, a sci-fi eszköztárával tervezett képei meghódították az egész világot. Az Elektronikus államban Amerikát mutatja be úgy, ahogy még nem láttuk.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Valószínűbb, hogy Chilében vagy Indiában jobb film készülne belőle? Lehet benne valami, de most volt nemrég tévésorozat egy másik Simon Stålenhag-könyvből, szóval azért lehet ítélni, hogy lehet-e értelmeset kihozni belőle.
  • RAZOR27 #1
    Nagyon csípem a művészt, meg is vettem több könyvét. Abban már nem vagyok biztos, hogy Hollywood bármi értelmeset ki tud belőle hozni :D