Szekeres Viktor

Shazam 2: itt a magyar előzetes

Szinkronos lett az Istenek haragja előzetese.

Itthon december 22-én kerül bemutatásra a moziba a Shazam folytatása, az Istenek haragja Zachary Levi, Helen Mirren, Lucy Liu, Adam Brody, Djimon Hounsou és Asher Angel főszereplésével, David F. Sandberg rendezésében, Pados Gyula operatőrködése mellett. Az írói krediteken ezúttal Bill Parker, C.C Beck, Henry Gayden és Chris Morgan osztoznak. A humoros DC-film legújabb előzetese a minap szinkront is kapott.


A film magyar szinopszisa a következő: "Mit csinál egy kamasz srác, aki szupererőt kap, és ha kimondja a varázsszót, piros ruhás, villámos logós szuperhőssé változik? Nyilván a lehető legtöbbször kiabálja azt, hogy Shazam!, és ahol csak lehet, küzd a világ gonoszai ellen. És közben nagyon élvezi a szupererővel járó összes nagy poént.
Ha pedig együtt lakik egy csomó más többé-kevésbé vele egyidős sráccal és lánnyal, akkor előbb-utóbb őket is beveszi a buliba. A Shazam! náluk is működik: nappal suliba járnak, éjszaka pedig kiosonnak otthonról, és lazán bűnüldöznek.
Egészen addig, míg a játék komolyra nem fordul: a szuperhősök életében ugyanis az a nehéz, hogy akkor is kénytelenek az igazság bajnokai maradni és szűk ruhát hordani, amikor náluk erősebb ellenféllel találják szemben magukat. És eléggé úgy néz ki, hogy Atlasz lányai pont ilyenek.
A csapat viszont már nem tudja visszacsinálni, amit elkezdett. Kénytelenek úgy tenni, mintha igazi szuperhősök volnának. Vagy elhinni, hogy tényleg azok.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!