Szekeres Viktor

A Sonic 3 nekimegy az Avatar 3-nak

Premierdátumot kapott a következő Sonic-film.

A Paramount Pictures hivatalossá tette, hogy a Sonic, a sündisznó (Sonic the Hedgehog) harmadik része, melyre minden bizonnyal vissza fog térni a főszerepben Ben Schwartz, 2024. december 20-án kerül az amerikai mozikba. Mindez pedig azért lehet jelentős, mert ekkorra írták ki James Cameron Avatar-sorozatának harmadik részét, vagyis két élőszereplős/animált hibrid film fog egymásnak feszülni azon a napon.

A Paramount stúdió már februárban bejelentette, hogy a Sonic the Hedgehog filmes franchise nem elég, hogy egy harmadik részt is fog kapni a nemsokára érkező film után, hanem még egy élőszereplős tévésorozatot is, ami konkrétan a következő filmet fogja felvezetni - a széria egyébként Idris Elba karakterére, Knucklesre fog koncentrálni, akit a második filmben is üdvözölhettünk.

Mindezt nem kell magyarázni, hiszen azok után, hogy az első film elég komoly siker lett és minden idők egyik legsikeresebb játékadaptációjává vált (Amerikában mozis futása során a jegyeladásokból 146 millió dollár folyt be, míg Amerikán kívül 161 millió), a második epizód sem vallott szégyent, sőt: még le is pipálta elődjét 191 millió dollár belföldi és 211 millió dollár Amerikán kívüli bevétellel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #3
    World problem no 2.0
  • kalapos01 #2
    Szerintem sincs szükség arra, hogy két sikerre ítélt film egymás elől vegye el a dollárokat, de szerintem el fogják pakolni egymás elől őket, és akkor mindegyik maximalizálhatja a potenciálját.
  • Zsombor99 #1
    Most komolyan, tényleg volt erre szükség?! Kétlem...