Szekeres Viktor

Ahol a folyami rákok énekelnek - magyar előzetest kapott a várt film

Nemsokára láthatjuk itthon is az Ahol a folyami rákok énekelneket.

Olivia Newman filmje, az Ahol a folyami rákok énekelnek (Where the Crawdads Sing) Daisy Edgar-Jones, David Strathairn, Taylor John Smith és Harris Dickinson kifejezetten sikeres mozis premieren van túl Amerikában (jelenleg 58 milliós bevételnél tart belföldön), és a papírforma szerint itthon is sikert arathat, miután augusztus 18-án bemutatásra kerül a mozikban. Íme a szinkronos előzetese a Delia Owens-bestseller adaptációjának.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Egy kislány él egyedül a mocsárban. A családja elhagyta, ő kitanulja, hogyan maradhat életben, és nagy nehezen egyedül is boldogul. És boldog. Kivéve akkor, amikor be kell mennie a közeli kisvárosba: mert ott gúnyolják, kinevetik és félnek tőle. És ő is szívesebben választja a magányt.
De felnő, gyönyörű, titokzatos, rejtőzködő lány lesz belőle, és eljön számára a szerelem ideje – amikor azonban az egyik srác, aki udvarolt neki, meghal, mindenki egyértelműnek tartja, hogy ő lehet a gyilkos.
Mi tehet a magányos lápi lány? Azt amit mindig csinált a mocsárban: beleolvad a természetbe, menekül, bujkál és berendezkedik a túlélésre.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quatlander #1
    Cím alapján hirtelen azt hittem, hogy egy Jeremy Wade alkotással lesz dolgom.