Szekeres Viktor

Elérte a 100 millió dollárt az év scifi-szenzációja, amit még mindig sokan nem láttak

100 millió dollár fölött az Everything Everywhere All at Once.

A Minden, mindenhol, mindenkor az év egyik legkreatívabb és legjobb filmje eddig, amit a nagyon jó kritikai visszajelzések és a remek közönségreakciók ellenére is töredéknyien láttak, mint a menő folytatásfilmeket. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen az A24 eddigi legnagyobb sikere abszolút rétegfilm, és nagyon, nagyon sokáig tartott, míg készítők lehetőséget kaptak arra, hogy elkészítsék, és a forgatás esetében is rengeteg spórolásra volt szükség. Ezek fényében lett a végeredmény még elképesztőbb.


És mindez anyagilag is megérte a stúdiónak, amely vállalta az Everything Everywhere All at Once elkészítésének a kockázatát, hiszen a bevétele 100 millió dollár fölé kúszott, amit az S24 úgy ünnepelt meg, hogy ismét 1000 fölötti vászonra küldte a filmet, és azt bónuszként egy bakiparádéval egészítette ki. Itthon moziban egyelőre valamivel 20 ezer fölött van a nézőszáma, de az amerikai 70 millió dollár mellett a nemzetközi bevétel is 30 millió fölé nőtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #6
    kb 1 hónapja 4K-ban fent van minden "tékán" :-D
  • Mentol #5
    Azért nem látták sokan, mert még nincs bent a "tékákban"...
  • zetortraktor #3
    Igen, ezt valószínűleg nem azoknak készítették, akik "szoktak rossz filmeket nézni". A másik meg, hogy azok többsége, akiknek ez nem tetszik (és sokan vannak), eleve nem fogják megnézni, mert tudják, hogy nem fog bejönni nekik. Az, aki csak megnézi azért, mert másoknak tetszik, aki a hype után megy, sokszor pórul jár.
  • Kelta #1
    Pedig állat egy film..nagyon meg kell nézni..és csak felirattal..