Szekeres Viktor

Új hírek a Mortal Kombat 2-ről

Egyre inkább alakuló félben van az új Mortal Kombat-film.

Legutóbb januárban írtunk arról, hogy lesz Mortal Kombat 2, akkor ugyanis a Deadline értesülései szerint elkezdődött a folytatás fejlesztése, melynek szkriptjét Jeremy Slater írja. Most pedig arról számolhatunk be, hogy a New Line zöld utat adott a projektnek, amit az a komoly videójátékos múlttal rendelkező Simon McQuoid fog rendezni, aki az első részt is készítette. Természetesen arról még nincs információ, hogy mikor kezdődhet el a forgatása.

Az új Mortal Kombat-film tavaly, Amerikában az HBO Maxen is bemutatva a mozis premierrel egy időben 42 millió dollár bevételt ért el, míg Amerikán kívül is jó volt 41 millióra, pedig akkor még elég komoly járványügyi korlátozások, vagy legalábbis nézői vonakodások is gátolták a bevételmaximalizálást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • cateran #4
  Nem voltam a nezok kozott...Bukas anyagilag, bukas kritikailag...(streamingben neztek meg sokan) de a 2. resz biztos jobb lesz...nem
  Tudom ajanlani a YT Screen Rant/Pitch Meeting videoit, ha tudni akarod mennyire szar 1-1 film....
 • zetortraktor #3
  Ha ezt nem olyan kérdezné, aki a nézők között volt, akkor még jogos is lehetne a kérdés. (Én is olvastam, hogy rossz, de nekem nem az volt a reakcióim, hogy "akkor megnézem".)

  Nyilván "tőletek" (mármint a sorstársaktól) szerezték a pénzt.
 • cateran #2
  "alakuló félben "
  Az igen....Darabolos gyilkos? Mondjuk az elso resz 1 kalap szar volt, hogy szereztek erre penzt?
 • Ender Wiggin #1
  Fejlesztés? Az elsőt tutti nem fejleszették, csak fejvesztették...