Szekeres Viktor

Megjött a Vámpírakadémia első előzetese

Ilyen lesz a Vampire Academy.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. A tévésorozatok között a Peacock platform saját vámpíros szériáját nyomta meg egy előzetessel.



Julie Plec és Marguerite MacIntyre sorozata Richelle Mead Vámpírakadémia-könyvei alapján készültek és egy félvámpír tinilányról szólnak, aki egy vámpíriskolában kap kiképzést arra, hogy élőholt legjobb barátnője Őrzője legyen. A sorozat főszereplői Sisi Stringer, Daniela Nieves, Kieron Moore, André Dae Kim, J. August Richards, Anita-Joy Uwajeh, Mia McKenna-Bruce, Rhian Blundell, Jonetta Kaiser, Andrew Liner lesznek.

Az első kötet magyar nyelvű fülszövege a következő: "A világsikerű sorozat első kötetében Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!