Szekeres Viktor

Előzetest kapott az Amerikai dzsigoló

Ilyen lesz sorozat formájában az American Gigolo.

Még 2016-ban írtunk arról, hogy a Richard Gere-féle Amerikai dzsigoló című filmből is tévésorozat lesz a Showtime csatornán. Akkor a készítői feladattal Neil LaBute-ot bízták meg, producernek pedig Jerry Bruckheimert szerződtették. Ez a nekibuzdulás azonban nem ment sehova, ellenben a második nekifutás már sikeresnek bizonyult és sorozatberendelést eredményezett. Más kérdés, hogy az új készítőt, David Hollandert azóta kirúgták a forgatás közben nem megfelelő magatartása miatt. Íme a hányattatott sorsú széria első komolyabb előzetese.


A sorozat a film által inspirált dráma lenne, mely a vágyak beteljesülését testesíti meg – s mindezt a mába helyezve élnénk át. A régi film szinopszisa a következő: "Julian Los Angeles-ben tengeti nyerészkedő életét, mint idősebb asszonyok kísérője. Megismerkedik a helyi politikus feleségével, Michelle-lel, s kapcsolatot kezdeményez vele, azonban ezt nem a pénzsóvársága hajtja. Mindeközben egyik kliensét meggyilkolják, s a rendőrfelügyelő egyre inkább arra gyanakszik, hogy a nők bálványa követte el a gyilkosságot. Ráadásul Michelle érzelmei egyre inkább azt érzékeltetik, hogy beleszeretett a férfiba."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    jó csávó, de kissé mindig ugyanazt a karaktert hozza, és egyáltalán nem dzsigolós (főleg gere-hez képest)... reméljük azért fejlövés meg lefejelés lesz :-D