Szekeres Viktor

Új szinkronos előzetes Brad Pitt vonatos akciózásához

Még egy magyar nyelvű trailer érkezett A gyilkos járathoz.

Új, szinkronizált előzetest kapott a Deadpool 2. rendezőjének, David Leitch-nek Japánban játszódó akciókomédiája Brad Pitt, Sandra Bullock, Aaron Taylor-Johnson, Zazie Beetz, Joey King, Michael Shannon, Hiroyuki Sanada és Andrew Koji főszereplésével. A film itthon augusztus 4-én kerül bemutatásra a mozikban.


A film hivatalos magyar nyelvű szinopszisa a következő: "A katica szerencsét hoz. Ebben bízik Katica (Brad Pitt, a peches bérgyilkos, aki csak békességre és egyszerű feladatokra vágyik. Főnöke (Sandra Bullock) ezért valami szuperegyszerűt bíz rá. Fel kell szállnia a Tokió-Kiotó szuperexpresszre, elemelni egy táskát, és leszállni. Ehhez még fegyver sem kell.
Vagy mégis?
Mert miközben Katica csak a munkáját végzi, és megpróbálja keresztülverekedni magát a szerelvényen, rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Ugyanis a vonaton robognak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek, rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. Felbukkan még egy néni, aki csak csendre vágyik, pár ampulla kígyóméreg és egy vérszomjas ikerpár, amelynek a tagjai alig hasonlítanak egymásra. És senki sem ott van, ahol lennie kellene, legkevésbé a táska. A vonat meg csak száguld…"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!