Szekeres Viktor

Nem folytatódik A besúgó az HBO Maxon

Nem lesz második szezonja A besúgónak az HBO Maxon.

Pár napja vehettük észre, hogy az HBO Max friss, európai gyártású sorozatainak egy része, valamint korábbi HBO-s tartalmak is eltűntek az HBO Max szolgáltatásáról, nem csak Magyarországon, hanem globálisan. Az akkor szűkszavú közlemény alapján mindez "az HBO Max és a Discovery+ összeolvadásának előkészítéseként" történt, és jó pár napba beletelt, míg végre a Warner is nyilatkozott az ügyben.

A cég nem meglepő módon megerősítette, hogy az összeolvadásnak köszönhetően a stúdió leállítja legtöbb európai produkcióját, ami azt jelenti, hogy a skandináv és a közép-európai régió produkció permanensen eltűnnek a szolgáltatásról, s természetesen nem is folytatódnak, így sem A besúgó, sem például az Időbevándorlók nem kap új szezont az HBO Maxon. Azonban mindez nem jelenti azt, hogy máshol ne készülhetne belőlük új évad, ehhez értelemszerűen a gyártójuknak egy új platformmal kellene megegyeznie.

A Warner vezetősége 3 milliárd dolláros lefaragást ígért be, tehát minden bizonnyal még lesznek további lépések is, melyek ezt célozzák meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!