Szekeres Viktor

Tombol a Minyon-imádat

Amerikában hatalmas siker a Minions.

Még nem tudni, hogy mekkora lesz a Minoins: Rise of Gru hosszú hétvégés bevétele Amerikában, de az biztos, hogy nagy siker a film, hiszen a 3 napos hétvégét tekintve 108 millió dollárt termelt azok után, hogy az első anno 115,7 milliót hozott. Az akkor 336 milliós belföldi és 1,16 milliárdos világbevételre volt elegendő.

A film még tetszett is a nézőknek, a CinemaScore felmérése alapján a nézők 'A' érdemjegyet adtak rá átlagban, aminél csak egy jobb eredmény születhetett volna. És mondanunk sem kell, hogy az Ameirkán kívüli érdeklődéssel sem volt gond, pluszba még 93,7 millió dollárt csaphatott hozzá a forgalmazó a hétvégi számaihoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #1
    Tegnap láttuk 3D-ben, nagyon jó volt! Sokan voltak a vetítésen, a hangokból ítélve mindenkinek nagyon tetszett! Szépen megszórták olyan poénokkal, amiket a felnőttek is értenek, szédületes volt az akció is, a Gru filmek sok előzményére fény derült, amik így érthetővé váltak.
    Viszont, akkor most hogyan is lett az, hogy Gru felfogadta a minyonokat? Úgy, mint az első Minyonok filmben, vagy úgy, mint ebben? Hmm...