Szekeres Viktor

3000 év vágyakozás - szinkronos előzetes a Mad Max Fury Road rendezőjének új filmjéhez

Itthon is bemutatásra kerül George Miller új filmje.

2018-ban derült ki, hogy a Mad Max: Fury Road rendezője, George Miller Three Thousand Years of Longing címmel új filmet tervez, és ezért nem kezdődhetett el eddig a Furiosa forgatása. A korábban Djinn címen ismert projekt nemzetközi disztribúciós jogait a FilmNation kaparintotta meg, mely a jelek szerint itthon is talált vevőt a portékájára, mely 3000 év vágyakozás címen kap premiert nemsokára, ahogy a szinkronos előzetesből is kiderül.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) elégedett magányos, emberektől elszigetelődött életével. Azonban a tudományt és logikát mindennél többre tartó nő élete fenekestül felfordul, mikor egy isztambuli útja során összesodorja a sors egy dzsinnel (Idris Elba).
A mágikus lény mindenképp szeretné teljesíteni a nő három kívánságát, de Alithea ebbe nem akar belemenni, hisz számos monda megörökítette már, milyen balul sül el általában, ha valaki varázslat útján szeretne elérni valamit. Hogy a nőt meggyőzze ennek ellenkezőjéről, a dzsinn történeteket mesél neki hosszú és izgalmas élete különböző állomásairól.
Végül Alithea kötélnek áll, ám kívánsága nem csak a dzsinnt, de még őt magát is meglepi.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!